Sterrenbeeld van Demi Lovato (Leeuw)


Persoonlijkheid van Leeuw


Naam Demi Lovato
Bekend als Popster
Geslacht: Vrouw
Geboortedatum 20 augustus 1992
Leeftijd: 29
Sterrenbeeld Leeuw
Chinees sterrenbeeld: Aap
Demi Lovato

Meer over Demi Lovato (Leeuw)


Sterrenbeeld Leeuw

Demetria Devonne (Demi) Lovato (Albuquerque, 20 augustus 1992) is een Amerikaanse singer-songwriter, actrice en gitariste. Ze heeft tot 2018 zes albums uitgebracht: Don't Forget, Here We Go Again, Unbroken, Demi, Confident en Tell Me You Love Me. Lovato speelde onder meer in de Disney Channel-film Camp Rock het hoofdpersonage Mitchie Torres. Ze begon als kindactrice in de serie Barney & Friends en ontmoette daar Selena Gomez, die tevens haar medeactrice was in de film Princess Protection Program. Naast Lovato's werk in de amusementsindustrie doet ze ook liefdadigheidswerk.


Populaire horoscopen voor Demi Lovato (Leeuw)Bekendheden met sterrenbeeld Leeuw
Dagkaart van maandag: De poort

Als je poortkaart in je handen gekomen is, sta je misschien voor een dilemma. Is er iets dat je niet wilt erkennen ? Houd angst te tegen ? Het doorgaan van de poort is het gaan van niet zijn naar zijn. Voor je poort identificeer je je met het niet-zijn van wat je wenst. Na de poort ben je het. Het is het accepteren van het niet-zijn of het loslaten van de noodzaak. Ga je door de poort ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels