Sterrenbeeld van Demi Lovato (Leeuw)


Persoonlijkheid van Leeuw


Naam Demi Lovato
Bekend als Popster
Geslacht: Vrouw
Geboortedatum 20 augustus 1992
Leeftijd: 30
Sterrenbeeld Leeuw
Chinees sterrenbeeld: Aap
Demi Lovato

Meer over Demi Lovato (Leeuw)


Sterrenbeeld Leeuw

Demetria Devonne (Demi) Lovato (Albuquerque, 20 augustus 1992) is een Amerikaanse singer-songwriter, actrice en gitariste. Ze heeft tot 2018 zes albums uitgebracht: Don't Forget, Here We Go Again, Unbroken, Demi, Confident en Tell Me You Love Me. Lovato speelde onder meer in de Disney Channel-film Camp Rock het hoofdpersonage Mitchie Torres. Ze begon als kindactrice in de serie Barney & Friends en ontmoette daar Selena Gomez, die tevens haar medeactrice was in de film Princess Protection Program. Naast Lovato's werk in de amusementsindustrie doet ze ook liefdadigheidswerk.


Populaire horoscopen voor Demi Lovato (Leeuw)Bekendheden met sterrenbeeld Leeuw
Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels