Saint-GermainUitleg over Doreen Virtue kaart `Saint-Germain`


Je hebt het in je macht om de situatie waar nu mee zit op te lossen. Deze kaart verwijst naar je onaangeboorde magische kwaliteiten, die je al met succes hebt gebruik in het verleden. Haal deze kwaliteiten uit de kast, en maak er ook in deze situatie gebruik van. Je heldere en doelgerichte intenties, je positieve verwachtingen, je gebeden, besluiten en de stappen tot actie die je neemt, creeren samen het helen het duidelijk worden van wat je zo graag wilt.

Aanvullende betekenissen van Saint-GermainDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van woensdag: Begeerte

Als begeerte iets komt vertellen is het waarschijnlijk dat je ergens zo sterk naar verlangt dat het je uit balans brengt. Onze begeerte maakt ons blind en laat ons dingen doen die onszelf en soms ook onze omgeving geweld aandoen. Maar het verlangen is zo sterk. Ooit zul je leren dat zelfbeheersing niet zo moeilijk is als je denkt. Het is een keuze. Waarom probeer je het nu niet ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels