OsirisUitleg over Doreen Virtue kaart `Osiris`


Bij deze situatie is een belangrijke man in je leven betrokken. Je nieuwe relatie met een man wordt beinvloed door je oudere relaties met je man, vader, vriend, broer of zoon. Dit is voor jou het moment om te helen. Om oude wonden en gekwetstheid rond de mannen in je leven los te laten. De Opgestegen Meesters en het universum zullen je steunen als jij je richt op het loslaten van oude giftige energieen als kwaadheid, verwijten en wraak. Dit is een schoonmaakproces en het zal de weg vrijmaken voor gezonde relaties met mannen. Het heeft ook effect op je eigen mannelijke energie.

Aanvullende betekenissen van OsirisDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van woensdag: Rijkdom

Als je 'Rijkdom' krijgt weet dan dat het rijkdom je toekomt. En wellicht weet je dat ook wel. Rijkdom op alle gebieden wel te verstaan. Niet alleen materieel want dan is het armoede. Rijkdom is jouw vermogen, jouw capaciteit om te leven , te genieten. Rijkdom is een zijnskwaliteit. Rijkdom is de innerlijke ruimte die je voelt en de vrijheid om te zijn, en dus ook te laten zijn.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels