EponaUitleg over Doreen Virtue kaart `Epona`


Epona, de toverkoningin, kent de waarde van contactmaken met de natuurgeesten. Deze kaart geeft je de boodschap dat het goed kan zijn als je met kristallen of andere edelstenen gaat werken. Draag kristallen bij je, in je zak of als ketting of broche. Gebruik stenen voor bescherking en een sterkere intuitie. Je kunt kristallen ook in het badwater leggen, op je nachtkastje of onder je kussen. Zo krijg je op een dieper niveau verbinding met deze bijzondere stenen.

Aanvullende betekenissen van EponaDe betekenis van deze `Opgestegen meesters` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van woensdag: Rijkdom

Als je 'Rijkdom' krijgt weet dan dat het rijkdom je toekomt. En wellicht weet je dat ook wel. Rijkdom op alle gebieden wel te verstaan. Niet alleen materieel want dan is het armoede. Rijkdom is jouw vermogen, jouw capaciteit om te leven , te genieten. Rijkdom is een zijnskwaliteit. Rijkdom is de innerlijke ruimte die je voelt en de vrijheid om te zijn, en dus ook te laten zijn.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels