Soms is het lastig voor Indigo's om te zien dat de mensen om hen heen, vooral de mensen in een autoritaire rol, van hen houden. Wanneer regels voor ze worden opgelegd, wanneer ze gedisciplineerd worden, of wanneer mensen waarvan ze houden boos worden, dan voelen ze zich vaak afgewezen. Het is jouw rol als Indigo om je af te vragen waarom regels opgesteld worden, wanneer je vindt dat situaties oneerlijk zijn. Deze kaart probeert je in te laten zien dat hoewel sommige regels oneerlijk lijken, mensen enkel het beste met je voor hebben.

Om te kunnen leven en succesvol in het leven te zijn, moeten sommige regels altijd gevolgd worden. Wanneer mensen in je leven je gedrag corrigeren, dan is het soms omdat ze het beste voor je willen. Als je mediteert, dan weet je of dit geldt voor je huidige situatie. Jouw rol in deze wereld zal duidelijk worden. Jouw taak nu is ervoor te zorgen dat er gedaan wordt wat er van je gevraagd wordt om een productief te kunnen zijn voor de samenleving. Het is dezelfde samenleving waarvoor jij bestemd bent om hem te veranderen!


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Bernarda Spee-Villar BERNARDA SPEE-VILLAR

k.lezen,healing,numerologie,liefde en relatie,zakelijk,luisteren oor,antwoorden inzichten,toekomst wie jou echte liefde,

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1746 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Lieve Habibi LIEVE HABIBI

Helderziende van bij de geboorte, Ik geef antwoord op elke vraag! Ik sta u bij met raad en daad, maar let wel: ik kan wel heksen, maar niet toveren!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1700 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Edith EDITH

Ervaren medium, heldervoelend, wetend en horend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde,relaties en financiën.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1584 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'STA LIEFDE TOE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !