De engelen sturen je deze kaart omdat ieder aspect van je persoonlijkheid en bestaan heel duidelijk voor ze is. Als Indigo voel je je misschien mislukt, of het gevoel dat je fouten hebt gemaakt. Deze kaart herinnert je eraan dat niets een vergissing is. Alles is een Goddelijke afspraak. Weet dat de Hemel en de engelen je zien als een perfect wezen en dat ze altijd aan je zijde zijn geweest en zullen zijn. Ze weten wie je bent en ze zien je Goddelijke perfectie. De engelen begrijpen volledig waarom je de beslissingen gemaakt hebt die je hebt gemaakt.

Sta jezelf toe te genieten van het feit dat er een kracht veel sterker is dan ieder mens op deze planeet. Deze kracht ziet je als een foutloze ziel die er het beste van maakt.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Marja MARJA

Automatisch teken medium gespecialiseerd in emotiemanagement. Healer, lichtwerker en Paranormaal therapeut. Kijk graag even met je mee.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1663 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Leontine LEONTINE

Ervaren Medium engelen helderziend bijna dood ervaring, droomuitleg,tweelingzielen, kaarsenmagie, healing op afstand

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1978 (€ 1.50 p/m via credits)

Spiritueel consulent Sennah SENNAH

Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend. Intuitief gesprekspartner op gebied van (tweelingziel-) relaties ,toekomst, Healing op afstand, Fotoreaden.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1923 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'JE WORDT BEGREPEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !