Je Bent VeiligUitleg over Doreen Virtue kaart `Je Bent Veilig`


Deze kaart is een herinnering dat je volledig beschermd bent in deze situatie. De engelen willen dat je weet dat wanneer je je te veel bezighoudt met je angsten dat je ze alleen maar versterkt. Je gevoelige Indigo lichaam en energie zijn net als een magneet. Hoewel het makkelijk is om andere energieën te absorberen en vast te houden, de engelen willen als een team met je werken om je lichaam, je huis en de wereld te sterken.

De betekenis van deze `Indigo engelenkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels