Deze kaart vraagt je om een stap terug te nemen en de situatie te herzien. Er is een aspect dat je niet ziet, en de engelen vragen je om rustig aan te doen zodat je verder kunt met zicht op de totale situatie.

Deze kaart kan ook een waarschuwing zijn, in geval je een radicale, impulsieve beslissing wilt maken. Hoewel het nog steeds de juiste weg kan zijn, geeft deze kaart aan om eerst de alternatieven in kaart te brengen.

Als Indigo ben je erg gevoelig voor energie en je missie is om negatieve energie om te zetten in positieve energie. Er is echter altijd een betere manier om dit te doen. Onderzoek je opties om de gezonde verandering te kunnen maken die onderdeel zijn van je Indigo missie.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Krista KRISTA

Bewustzijnscoach en Verbinder, voor de verbinding met jezelf en met anderen. Specialist in de Tweelingzielreis en Zielsconnecties. Helderwetend.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1753 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Karima KARIMA

Life- en Spiritueel Coach: Relatie/Liefde, Alg Probl, Inzicht Toekomst, Mindfulness, Transformatie, Energie, Voeding/Dieet, MotivatieCoach

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1319 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries PARAGNOST & MENTAL COACH LEILA AMARYLLIS DE VRIES

Geboren Paragnost. Krachtig en zuiver invoelend (zonder foto’s). Liefdescoach, relaties, HSP, werk, bedrijfsadvies, PTSS, Akasha Archief.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1969 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'DENK EROVER NA' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !