VertrouwenUitleg over Doreen Virtue kaart `Vertrouwen`


Je engelen weten dat je in het verleden teleurgesteld bent. Deze ervaringen hebben je geloof in jezelf en in andere mensen aangetast. Maar de engelen brengen je in herinnering dat het belangrijk is om vast te houden aan je geloof en je vertrouwen. De engelen weten dat je net als ieder mens in het verleden fouten hebt gemaakt. Maar deze fouten hebben jouw ware natuur niet aangetast. Vertrouw daarop.

De betekenis van deze `Helen met de engelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels