VergevingUitleg over Doreen Virtue kaart `Vergeving`


De engelen geven je de raad om boosheid en irritatie los te laten. Je hebt misschien volkomen het recht om boos te zijn, maar de engelen vragen je om te kijken naar de hoge prijs die je betaalt door je energie in je boosheid te steken. Doorgaan met niet vergeven betekent dat je doorgaat met het straffen van jezelf. Vergeving betekent: ik wil niet langer in pijn rondlopen in reactie op wat jij hebt gedaan.

De betekenis van deze `Helen met de engelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels