SereniteitUitleg over Doreen Virtue kaart `Sereniteit`


Innerlijke vrede betekent je zeker en veilig voelen, en weten dat er altijd voor je wordt gezorgd. Met het trekken van deze kaart willen de engelen jou ervan overtuigen dat de innerlijke vrede al in jou aanwezig is. Je kunt je sereen voelen, zelfs in het midden van de grootste chaos en verwarring. Sereniteit is jouw natuurlijke geestestoestand en de engelen werken nu met je samen om dit ook tot werkelijkheid te maken.

De betekenis van deze `Helen met de engelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels