HelenUitleg over Doreen Virtue kaart `Helen`


Deze kaart geeft aan dat er genezing heeft plaatsgevonden. Om dit te doorvoelen is het van belang dat je je focus verlegt. Kijk niet naar wat er mis is gegaan, maar richt je op alles wat er nu, op dit moment is. Jij hebt natuurlijke genezende kwaliteiten. Stuur liefdevolle gedachten en helende energie naar situaties die genezing nodig lijken te hebben.

De betekenis van deze `Helen met de engelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels