Hoge RaadUitleg over Doreen Virtue kaart `Hoge Raad`


`s Nachts droom je over het beklimmen van een bergtop, een bezoek aan het stadhuis of een bibliotheek, je stelt je in verbinding met de Hoge Raad. Deze kaart komt te voorschijn om je te helpen het beste in jezelf naar boven te brengen. De Hoge Raad is een verbond tussen wezens uit het universum, die hier zijn verschenen om je te helpen op de reis van je ontwikkeling op deze planeet. Deze wezens van liefde en licht proberen je aandacht te krijgen. Er is een belangrijk project, of een belangrijke taak waarvoor je wordt gevraagd. De grootte van de opdracht is niet belangrijk - groot of klein, het zorgt voor een verandering ten hoogste goed van iedereen. De Hoge Raad verschijnt in je dromen om boodschappen te downloaden in je energieveld, om die op een later tijdstip terug te ontsluiten. Deze informatie moet worden gebruikt wanneer het nodig is voor de ontwikkeling voor jou als mens, en voor de aarde als geheel.

Aanvullende betekenissen van Hoge RaadDe betekenis van deze `Engelendromen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels