Ware liefdeUitleg over Doreen Virtue kaart `Ware liefde`


Je hebt deze kaart getrokken omdat ware en blijvende liefde voor de deur staat. Als je vraag over een bepaald iemand gaat, dan is deze kaart een bevestiging van de hogere aard en waarde van deze relatie. Deze persoon houdt echt van je, en samen kunnen jullie alles aan wat je zult tegenkomen. Dit is met name waar wanneer je in staat bent je gevoelens te uiten met mildheid, medeleven en stijl tegenover elkaar. Eerlijk met elkaar praten is een uiting van echte liefde, ook als het gaat over moeilijke onderwerpen. Als je op dit moment op zoek bent naar een relatie, dan verzekert deze kaart je dat de ware liefde onderweg is. Blijf vertrouwen dat een mooie relatie voor je is bestemd, en sluit geen compromissen met een partner die niet bij je past. Het is belangrijk dat je goed met jezelf omgaat en goed voor jezelf zorgt, want het fundament voor een echte liefdesrelatie zijn twee mensen die koesteren wie ze zijn.

De betekenis van deze `Engelen en romantiek` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels