Ware liefdeUitleg over Doreen Virtue kaart `Ware liefde`


Je hebt deze kaart getrokken omdat ware en blijvende liefde voor de deur staat. Als je vraag over een bepaald iemand gaat, dan is deze kaart een bevestiging van de hogere aard en waarde van deze relatie. Deze persoon houdt echt van je, en samen kunnen jullie alles aan wat je zult tegenkomen. Dit is met name waar wanneer je in staat bent je gevoelens te uiten met mildheid, medeleven en stijl tegenover elkaar. Eerlijk met elkaar praten is een uiting van echte liefde, ook als het gaat over moeilijke onderwerpen. Als je op dit moment op zoek bent naar een relatie, dan verzekert deze kaart je dat de ware liefde onderweg is. Blijf vertrouwen dat een mooie relatie voor je is bestemd, en sluit geen compromissen met een partner die niet bij je past. Het is belangrijk dat je goed met jezelf omgaat en goed voor jezelf zorgt, want het fundament voor een echte liefdesrelatie zijn twee mensen die koesteren wie ze zijn.

De betekenis van deze `Engelen en romantiek` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels