BruiloftUitleg over Doreen Virtue kaart `Bruiloft`


Je hebt deze kaart getrokken vanwege een op handen zijnde bruiloft, die van jou of die van iemand anders. Trouwen speelt op een of andere manier een rol in het antwoord op je vraag. Voor de een kan deze kaart een bevestiging zijn dat je zult trouwen, een aanmoediging om te blijven geloven, en van je leven te blijven genieten zonder je druk te maken over je toekomstige gehuwde staat. Voor iemand anders kan deze kaart aangeven dat je tijdens een bruiloft een belangrijk iemand zult ontmoeten, of dat je daar iets zult meemaken dat voor jou tot een nieuwe romance zal leiden. Het kan ook het huwelijk van je ouders zijn, en de invloed hiervan op jouw gevoelens en ideeën over relaties. In sommige gevallen vraagt deze kaart je naar je eigen huidige en eventuele vorige huwelijk(en) te kijken, en naar je gevoel daarover, met de intentie om je hart en je relatie te helen, echt heel te maken. En soms kan deze kaart het einde van een huwelijk aanduiden. In dat geval zullen de engelen alle betrokkenen ondersteunen, terwijl jij langzaam tot het begrijpen van de situatie en van de hele ervaring zult komen, en je je hart opent om opnieuw te kunnen liefhebben.

De betekenis van deze `Engelen en romantiek` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van vrijdag: Meesterschap

Dient 'Meesterschap' zich bij jou aan ? Meesterschap dient zich aan als je, na alles wat je geleerd meent te hebben, de behoefte krijgt om te gaan dienen. Om het geleerde in praktijk te brengen en het te onderwijzen. Dit is de volgende fase in jouw leerproces. Nu kun je op een dieper niveau gaan begrijpen wat je dacht reeds te weten.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels