Blijf optimistisch over je liefdeslevenUitleg over Doreen Virtue kaart `Blijf optimistisch over je liefdesleven`


De Romantische Engelen sturen je deze kaart om je te vertellen, dat je grote invloed hebt op hoe tevreden je bent met je liefdesleven. Als je de laatste tijd soms vaker hebt geklaagd, of je zorgen hebt gemaakt, dan raden zij je aan om positiever te zijn. ook al is je hoop op romantiek vaker de bodem ingeslagen, er is alle reden om te blijven geloven dat je de ware liefde zult vinden...als je er maar in gelooft! Zet vandaag een actieve stap om het liefdesleven te manifesteren dat je verlangt. Of je nu single bent of een partner hebt, begin jezelf te visualiseren als gelukkig en tevreden op het gebied van romantiek. Zie jezelf, stel jezelf voor met een fantastische partner die alle eigenschappen bezit die voor jou belangrijk zijn. En stel je ook voor dat die persoon ook jou waardeert en liefheeft. Je zou lijstjes kunnen maken, of een dagboek bijhouden over hoe je je voelt, wat je hoopt, wat je verlangt, en wat je intenties zijn. Je zou ook een 'droomposter' kunnen maken, met foto's, plaatjes, teksten van wat je in je liefdesleven nastreeft, en die op een prikbord hangen. Kijk dan iedere dag met een positieve blik naar die droomposter, en volg je innerlijke leiding met betrekking tot je dromen. Je positieve kijk zal je fysiek en qua energie een aantrekkelijk iemand maken. Dit zal absoluut helpen in je relatie met jezelf...en ook met iemand anders.

De betekenis van deze `Engelen en romantiek` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Doreen-virtue.


Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels