Jouw date en jullie sterrenbeelden


Wanneer je een nieuw iemand ontmoet, kan het verleidelijk zijn om te proberen om elk aspect van jullie leven te bekijken om te zien of jullie bij elkaar passen. In feite is dit normaal, het is gezond.

Het hele punt van daten is om te experimenteren - je krijgt te zien wat werkt, en wat niet. Soms hebben mensen de neiging om te kijken of de sterrenbeelden een match hebben en het kan een teken aan de wand zijn als de sterren zeggen dat dat niet zo is

Jouw date en jullie sterrenbeelden Passen jullie bij elkaar?

Dus wat doe je als je erachter komt dat jij en je partner of date een mismatch zijn?

Ten eerste, geen paniek!

Hoewel sommige combinaties van sterrenbeelden een aantal grotere uitdagingen vormen om een relatie te laten werken dan andere, betekent dit niet dat ze gedoemd zijn te mislukken. Het belangrijkste is dat je je relatie herinnert aan wat je ervan maakt. Om je te helpen bij uw bezigheden zijn hier een paar beruchte, slecht op elkaar afgestemde sterrenbeelden en wat u kunt doen om de relatie soepeler te laten verlopen.

Kreeft En Leeuw

De Kreeft is emotioneel waar de Leeuw hard is. De Leeuw is zelfbewust waar de Kreeft het geheel voor zichzelf beschouwt. Er zijn veel onverenigbaarheden tussen deze twee tekens, maar de belangrijkste verschillen kunnen worden overwonnen door alleen maar beter te communiceren. Het belangrijkste om dit paar te helpen is niet te focussen op wat je tegen elkaar zegt, maar hoe je het zegt. De Kreeft moet voorzichtig zijn om de Leeuw niet in een spiraal te brengen, en de Leeuw moet voorzichtig zijn om de Kreeft niet in een hoekje terug te brengen. Als deze twee niet goed kunnen leren communiceren, zullen ze niet in staat zijn om door andere meningsverschillen heen te werken als ze zich voordoen.

Weegschaal En Tweelingen

Weegschalen en tweelingen kunnen in eerste instantie tot elkaar aangetrokken worden omdat ze allebei levendig zijn, uitgaand, en genieten van de fijnere dingen in het leven. Maar hoe meer deze twee zich in hun relatie vestigen, hoe meer hun inherente onverenigbaarheden worden blootgelegd. Voor een Weegschaal en Tweelingen, zal het grootste probleem zijn om de Weegschaal de ruimte te geven en ervoor te zorgen dat de Tweelingen zich verbonden en verzorgd voelen. Ondanks het feit dat het de bekende socialite van de dierenriem is, zijn weegschalen eigenlijk zeer zelfvoorzienende mensen, en kunnen ze zich verstikt voelen door wat de Tweelingen gewoon als "dichtbij" beschouwen.

Vissen En Schorpioen

Hoewel ze gemakkelijk tot elkaar aangetrokken kunnen worden vanaf het begin (de Schorpioen zal aangetrokken worden door de diepe ziel van de Vissen, de Vissen zullen geïntrigeerd zijn door de intensiteit van de Schorpioen), zijn de twee gebonden aan meningsverschillen omdat ze fundamenteel verschillende waarden in het leven hebben. Uiteindelijk zullen de Vissen te allen tijde bij de Schorpioen willen zijn, en de Schorpioen zal het gevoel moeten hebben dat ze nog steeds de controle over hun leven hebben en nog steeds een gezond en gelukkig individu zijn. Te veel, te snel zal ervoor zorgen dat de Schorpioen wegtrekt en de Vissen zich kwetsbaar voelen. Maar als elk van hen kan proberen de behoefte van de ander aan ruimte versus gehechtheid te begrijpen, kunnen ze tot een gelukkig medium komen.

Boogschutter En Stier

Een Stier en Boogschutter worden in eerste instantie tot elkaar aangetrokken door hun wederzijds creatieve en avontuurlijke geesten, maar komen meestal ergens langs de lijn in de praktijk terecht. Waar de Boogschutter graag gewoon opstijgt en een beetje een vrije geest heeft, gedijt de Stier in een gestructureerde omgeving. De Boogschutter houdt van het onbekende, terwijl de Stier de voorkeur geeft aan een bewuste, gecureerde ruimte en levensstijl. Zoals gewoonlijk komt de oplossing uit een ontmoeting ergens in het midden: als de Stier soms de Stier kan laten plannen en de Stier soms spontaan kan laten doorhangen, kan er harmonie worden gevonden.

Ram En Maagd

Ram en Virgos zijn allebei eigengereid, maar de laatste zijn meer open over hun verlangen om de dingen onder controle te hebben. De twee kunnen de hoorns (woordspeling bedoeld) echt vastzetten als het gaat om het praten over ideeën, carrièreplannen, of echt alles wat ruimte laat voor ambiguïteit. Waar de Maagd open wil staan voor nieuwe ideeën, wil de Ram trouw blijven aan de feiten waarvan ze denken dat ze waar zijn. Het voelt vaak alsof de Maagd altijd probeert vooruit te komen, terwijl de Ram ze probeert tegen te houden. Maar als de Maagd de Ram spontaan kan aanboren en de Ram de Maagd kan laten dromen zonder ze de hele tijd te proberen te corrigeren, kunnen de twee eigenlijk geweldig zijn om elkaar in toom te houden.

Meer horoscopen of liefdesorakels

Om meer te weten te komen over jou, je sterrenbeeld en jouw relatie kun je eens kijken bij onze liefdeshoroscoop waar je meer te weten komt over wat de sterren vertellen over jouw liefdesleven. Nog meer horoscopen vind je natuurlijk op onze horoscoopsafdeling!

 


Dagkaart van woensdag: Pijn

Wat heeft een boodschap over Pijn jou te bieden ? Lijd jij pijn ? Fysiek ? Psychisch ? Jij hebt de eerste stap gezet door deze kaart te nemen. Misschien mag de kaart je dan vragen je pijn met zachtheid en erkenning te benaderen. Misschien kun je beginnen met jezelf te vergeven, veel pijn wordt veroorzaakt of versterkt door innerlijke verharding of het straffen van jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels