De 'kleur' van de Lenormandkaarten


Er valt wat te zeggen over de 'kleuren' van de lenormandkaarten. Net zoals bij het klassieke kaartspel zijn de kaarten van Madame Lenormand onderverdeeld in 'harten', 'klavers', 'ruiten' en 'schoppen'. Elk van deze kleuren hebben een bepaalde betekenis die je hieronder kunt teruglezen.

Over het algemeen zijn de meeste rode lenormandkaarten zijn positief. De zwarte kaarten meestal negatief.

Harten; gevoelens, emoties, liefde en geluk

Harten in de Lenormand staan meestal voor introverte personen die een steun zijn voor hun medemens. Geluk en fortuin staan jouw te wachten wanneer je vele hartenkaarten in jouw legging hebt.

Klavers; daadkracht, doelgerichtheid, reizen en bezorgdheid

Klavers geven voorspoed in zaken en ondernemingen aan. Ze stellen doelgerichte personen voor die daadkrachtig en enthousiast aan de gang gaan. Je treft deze lenormandkaarten bij wetenschappers, reisleiders, handelaars en paranormaal begaafde personen.

Ruiten; geld, handel, promotie en ontwikkeling

Ruiten tref je bij ijverig werkende of studerende mensen. Denk daarbij aan studenten, succesvolle zakenmensen, priesters en directeurs. Meestal kondigen ze financieel gewin en succes aan.

Schoppen; haat, onfortuin, spanning en strijd

Schoppen kom je vaak tegen bij wat oudere en serieuzere mensen die een oordeel moeten vellen of gezag uitoefenen. Ook kom je schoppen regelmatig tegen bij dokters, advocaten en rechters; wet en autoriteit. Vind je vooral de schoppenkaarten in jouw lenormandlegging dan waarschuwt dat je voor problemen met het gerecht, gezondheid. Het kan ook zijn dat het staat voor problemen door ongelukken, mislukkingen of conflicten.

Welke kleur overheerst jouw kaartlegging? Doe direct een kaartlegging met de lenormandkaarten in ons lenormand hoofdstuk!Dagkaart van vrijdag: De muur

Als je je nog onvoldoende bewust bent van de muur die je optrekt, biedt hij zich vandaag via deze kaart aan jou aan. Deze kaart nodigt je uit om eens rustig met een gevoel van zachtheid of mededogen jouw eigen muur te bekijken of hem te visualiseren. Teken hem, of beschrijf hem. Het herkennen van je eigen muur bied je veel inzicht in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels