Als we onze enorme innerlijke overvloed kunnen bundelen om een rijkdom aan liefde en wijsheid te cre?ren die beschikbaar is voor iedereen, zijn we met elkaar verenigd in het prachtige patroon van eeuwige schepping.

Als duizenden en nog eens duizenden mensen overal op aarde feestvieren, zingen, dansen, in extase zijn, dronken zijn van het goddelijke, is een mondiale zelfmoord niet meer mogelijk. Hoe kan er met zoveel feestvreugde en met zoveel gelach, met zoveel geestelijke en fysieke gezondheid, met zo'n natuurlijkheid en spontaniteit een oorlog ontstaan?...

Het leven is je gegeven om creatief te zijn, en om te genieten en feest te vieren. Als je huilt en treurt, als je ongelukkig bent, sta je alleen. Als je feestviert doet het hele bestaan met je mee.

Alleen als we feestvieren ontmoeten we het allerhoogste, het eeuwige. Alleen als we feestvieren overstijgen we de cyclus van geboorte en dood.

De mensheid wordt hier afgebeeld als een regenboog van wezens die hand in hand uit vreugde en dankbaarheid voor het geschenk van het leven om de mandala van de aarde heen dansen.

Deze kaart staat voor een periode van communicatie, van het delen van de rijkdom die ieder van ons aan het geheel bijdraagt. Er is hier geen sprake van zich vastklampen of van inhaligheid. Het is een kring zonder angst voor gevoelens van minderwaardigheid en meerderwaardigheid.

Als we inzien dat onze mensheid een gemeenschappelijke bron heeft, dat onze dromen en verlangens, onze hoop en onze angsten dezelfde wortels hebben, kunnen we ook inzien dat we allemaal met elkaar verbonden zijn in het grote wonder van het bestaan.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Niama NIAMA

Ervaren kaartlegster complexe liefdes situaties

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1595 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Bernarda Spee-Villar BERNARDA SPEE-VILLAR

k.lezen,healing,numerologie,liefde en relatie,zakelijk,luisteren oor,antwoorden inzichten,toekomst wie jou echte liefde,

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1746 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Angel Medium Maria ANGEL MEDIUM MARIA

Neemt je mee op de weg naar de juiste inzichten, in liefde en alle levensvragen, zakelijk, financieel, relatie,helderwetend en voelend,

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1737 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'WIJ ZIJN DE WERELD' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !