Als de Vuurschildknaap je leven binnenkomt, is dat een teken dat je klaar bent voor iets nieuws, iets fris. Er daagt iets moois aan de horizon en je hebt precies de juiste dosis speelse onschuld en helderheid om dit met open armen te ontvangen.

Zodra je het leven niet meer serieus neemt maar als een speelse aangelegenheid beschouwt, valt de hele last van je hart. Alle angst voor de dood, voor het leven, voor de liefde - alles valt weg. Je gaat met heel weinig gewicht leven, bijna zonder gewicht. Je wordt zo gewichtloos dat je de open hemel in kunt vliegen. De grootste bijdrage van Zen is dat ze een alternatief biedt voor de serieuze mens.

Serieuze mensen hebben de wereld geschapen, serieuze mensen hebben alle religies geschapen. Ze hebben alle filosofie?n, alle beschavingen, alle zedenleer geschapen; alles wat je om je heen ziet is een schepping van de serieuze mens.

Zen heeft de serieuze wereld achter zich gelaten. Ze heeft een eigen wereld geschapen die heel speels is, vol humor, waarin zelfs de grote meesters zich als kinderen gedragen.

Het leven is zelden zo serieus als we denken en als we dat inzien, beloont het leven ons met steeds meer gelegenheden om te spelen. De vrouw op deze kaart viert feest uit vreugde dat ze leeft, als een vlinder die uit zijn cocon te voorschijn gekomen is in het veelbelovende licht.

Ze herinnert ons aan onze kindertijd, toen we schelpen vonden op het strand en zandkastelen bouwden zonder ons zorgen te maken dat er het volgende moment golven kunnen komen die ze wegspoelen. Ze weet dat het leven een spel is en ze speelt op dit moment de rol van een clown, zonder gene of pretentie.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Edith EDITH

Ervaren medium, heldervoelend, wetend en horend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde,relaties en financiën.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1584 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Krista KRISTA

Bewustzijnscoach en Verbinder, voor de verbinding met jezelf en met anderen. Specialist in de Tweelingzielreis en Zielsconnecties. Helderwetend.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1753 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Angel Medium Maria ANGEL MEDIUM MARIA

Zeer sterke intuitie, liefde, soulmates, tweelingzielen,financieel, zakelijk, heldervoelend en wetend, Angelcardreader, Angelintuitiv

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1737 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'SPEELSHEID' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !