Het dagen van een nieuw inzicht - dat de kooi altijd open heeft gestaan en dat de hemel ons altijd al ter beschikking stond om te verkennen - kan ons in het begin een ietwat onzeker gevoel geven. Het is prima, het is logisch dat je je onzeker voelt, maar laat dat de kans die je geboden wordt niet overschaduwen, de kans om met je onzekerheid de lichtvoetigheid en het avontuur te ervaren. Houd het lieflijke en zachtaardige van deze periode in ere. Voel de vlinders in je buik. Sla je vleugels uit en wees vrij.

Je bent de gevangenis uit, de kooi uit; je kunt je vleugels uitslaan en de hele hemel is van jou. Alle sterren en de maan en de zon behoren je toe. Je kunt in de blauwe verten verdwijnen... je hoeft alleen maar de kooi los te laten en eruit te vliegen, dan is de hele hemel van jou.

Spreid je vleugels uit en vlieg als een adelaar naar de andere kant van de zon. In de innerlijke hemel, in de innerlijke wereld is vrijheid het hoogste goed - al het andere komt op de tweede plaats, zelfs gelukzaligheid en extase. Er zijn duizenden bloemen, ontelbare bloemen, maar die gedijen alleen in een klimaat van vrijheid.

De vogel die op deze kaart is afgebeeld kijkt uit een ogenschijnlijke kooi naar buiten. Er zit geen deur in en de tralies zijn bezig te verdwijnen.

De tralies waren een illusie en dit vogeltje wordt aangetrokken door de gratie, de vrijheid en de aanmoedigingen van de andere vogels. Het spreidt zijn vleugels uit, klaar om voor de allereerste keer uit te vliegen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Catharina Maria CATHARINA MARIA

Reiziger verteld vanuit de kern Verl/Heden/Toekomst /liefde/ Autisme / balans/healing/gevolgen sexueel kindmisbruik/Erkend Therapeut

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1511 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Wendy-Anna WENDY-ANNA

* Tweelingzielen & ZielsVerbindingen * - Hartekracht - Liefde - Daten/Relatie - NieuweTijdsKind - Werk/Geld - HSP - Transformatie - Inspirator

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1571 (€ 1.50 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'INZICHT' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !