Gewoon-zijnUitleg over tarotkaart `Gewoon-zijn`


Deze figuur die door de natuur loopt laat ons zien dat schoonheid te vinden is in de simpele, gewone dingen van het leven. We vinden deze mooie wereld waarin we leven zo gauw vanzelfsprekend.

Het huis schoonmaken, in de tuin werken, een maaltijd koken - de gewoonste klusjes krijgen iets heiligs als je er totaal in opgaat, als je ze met liefde doet om de bezigheid zelf zonder te denken aan dankbaarheid of beloning.

Je staat nu voor een periode dat deze ontspannen, natuurlijke en doodgewone aanpak van de situaties die op je weg komen, veel betere resultaten oplevert dan een inspanning van jouw kant om te schitteren, om slim te zijn of op een andere manier uit te blinken.

Vergeet het maar als je de krant wilt halen door iets super slims uit te vinden of als je je vrienden en collega's wilt verblinden met je unieke kwaliteiten. Het bijzondere dat jij nu te bieden hebt komt het best tot zijn recht als je de zaken ontspannen en simpel aanpakt, met een stap tegelijk.

Soms gebeurt het dat je een uniek moment van eenwording beleeft. Kijk naar de zee, hoe ontzettend wild ze is - en plotseling vergeet je dat je gespleten bent, dat je schizofreen bent; je ontspant je. Of als je in de Himalaya loopt en de maagdelijke sneeuw op de toppen ziet, dan ben je plotseling omringd door koelte en hoef je je niet anders voor te doen omdat er geen anderen in de buurt zijn tegen wie je je onecht kunt gedragen.

De betekenis van deze `Osho-Zen tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Pijn

Wat heeft een boodschap over Pijn jou te bieden ? Lijd jij pijn ? Fysiek ? Psychisch ? Jij hebt de eerste stap gezet door deze kaart te nemen. Misschien mag de kaart je dan vragen je pijn met zachtheid en erkenning te benaderen. Misschien kun je beginnen met jezelf te vergeven, veel pijn wordt veroorzaakt of versterkt door innerlijke verharding of het straffen van jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels