Haar aanraking is zacht, vol respect, en het wit aan de binnenkant van haar cape weerspiegelt de zuiverheid van haar hart. Ze is eenvoudig en ootmoedig en dat is de juiste manier om de natuur tegemoet te treden.

De natuur roffelt niet op een trommel als haar bloemen openspringen, ze speelt ook geen klaaglied als de bomen in de herfst hun blad laten vallen. Maar als we haar in de juiste gemoedstoestand tegemoettreden, kan ze ons deelgenoot maken van vele geheimen. Als je de natuur de laatste tijd niet tot je hebt horen fluisteren, is dit een goed moment om haar die kans te geven.

Kijk eens om je heen, kijk in de ogen van een kind of in de ogen van je geliefde, je moeder, je vriend - of leg je hand gewoon eens op een boom om hem te voelen.

Heb je ooit een boom omhelsd? Als je een boom omhelst, zul je op een gegeven moment ontdekken dat jij niet alleen de boom hebt omhelsd, maar dat de boom ook reageert, dat de boom ook jou omhelst. Dan zul je er voor het eerst van doordrongen raken dat de boom niet zomaar een vorm is, dat hij niet zomaar een bepaalde soort is waar de botanici het over hebben, maar dat hij een onbekende god is - zo groen in je tuin, zo vol bloesem in je tuin, zo dicht bij je, hij wenkt je, hij roept je keer op keer.

Een 'ervaring' is iets dat je in een schrift kunt opschrijven of op een foto kunt vastleggen en in een album plakken. 'Ervaren' is de verwondering zelf, de opwinding van het deelhebben, de zachte aanraking van onze verbondenheid met alles wat ons omringt.

De vrouw op deze kaart raakt deze boom niet zomaar aan, ze communiceert ermee, ze is er bijna een mee geworden. Het is een oude boom die vaak moeilijke tijden heeft doorgemaakt.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Ava AVA

Heldervoelend en wetend medium!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1341 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Bas BAS

Heldervoelend - Helderwetend - Bewustwording - Transformatieproces - Tweelingzielen - Liefde - Werk - Law of attraction; Nu welkomstkorting!!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1891 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'ERVAREN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !