Het ware leven van een mens is erin gelegen dat hij de leugen aflegt die anderen hem hebben opgedrongen. Uitgekleed, naakt, natuurlijk, is hij wat hij is. Het gaat hier om zijn en niet om worden. De leugen kan geen waarheid worden, je persoonlijkheid kan niet je ziel worden. Met geen mogelijkheid kun je van het niet-essenti?le de essentie maken.

Het niet-essenti?le blijft niet-essentieel en het essenti?le blijft essentieel, je kunt ze niet omwisselen. En het streven naar waarheid leidt alleen maar tot meer verwarring. De waarheid is niet iets dat je moet bereiken. Ze kan niet worden bereikt, ze is al aanwezig. Je hoeft alleen maar de leugen te laten vallen.

Alle doelstellingen en idealen en doelen en ideologie?n, religies en methodes om je te verbeteren zijn leugens. Wees ervoor op je hoede. Zie in dat je, zoals je bent, een leugen bent. Gemanipuleerd, bewerkt door anderen. De waarheid nastreven is een afleidingsmanoeuvre, uitstel. Het ligt in de aard van de leugen dat ze zich verbergt.

Als we de last dragen van geboden en verboden die ons door anderen zijn opgelegd, worden we als deze afgetakelde, zwoegende figuur die probeert omhoog te komen. 'Loop harder, doe beter je best, op naar de top!' schreeuwt de dwaze tiran die hij op zijn schouders draagt, terwijl de tiran zelf uitgedost is met een hooghartige haan op zijn hoofd.

Als het leven je dezer dagen een worsteling van de wieg tot het graf lijkt, kan het tijd zijn om je schouders op te halen en te kijken hoe het voelt als je zonder deze figuren op je rug loopt. je hebt je eigen bergen te bedwingen, je eigen dromen te vervullen, maar je zult nooit genoeg energie hebben om daaraan te werken als je je niet bevrijdt van alle verwachtingen die je van anderen hebt overgenomen maar nu als je eigen beschouwt. Waarschijnlijk bestaan ze alleen in je eigen hoofd, maar dat betekent niet dat je er niet onder gebukt gaat. Het is tijd om je last af te werpen. Stuur ze weg.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Medium | Paragnost : Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Gespecialiseerd in: Relatiebegeleiding/problemen en zielsliefde.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sisi SISI

Heldervoelend, helderwetend kaartlegster, Relatie/liefdes Coach, Motivatie Coach, Healing op afstand

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1815 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Angel Medium Maria ANGEL MEDIUM MARIA

Zeer sterk in aanvoelen en komt snel tot inzichten, heldervoelend en wetend, gecertificeerd Angelcardreader/Angelintuitiv by Doreen Virtue persoonlijk

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1737 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'DE LAST' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !