Wilde GanzenUitleg over tarotkaart `Wilde Ganzen`


Deze kaart staat symbool voorvriendschap, gastvrijheid, huiselijk geluk en sociale bijeenkomsten.

U hecht veel belang aan vriendschap en goede relaties. U bent gastvrij en sociaal ingesteld, huiselijk en een echt gezelschapsmens. U houdt van de goede dingen van het leven, van feesten en fuiven en van gezellig bijeenkomsten, ook al heeft u op zijn tijd ook wat behoefte aan rust en zult u zich even terugtrekken.

De komende periode staat u weer veel gezelligheid te wachten. Een gezellig samen zijn staat voor de deur en opnieuw kunt u zich bewijzen als goede gastvrouw of heer. Een periode van grote dienstbaarheid en huiselijk geluk. Er staan u ook nog eens heel wat uitnodigingen van anderen te wachten en u bent een graag geziene gast op veel sociale bijeenkomsten.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels