WaterUitleg over tarotkaart `Water`


Deze kaart staat symbool voor een vruchtbare en vernieuwende periode. Een tijd van nieuwe ideeën, rijkdom en overvloed.

Mocht u een tijdje even vast hebben gezeten, weet dan dat aan die periode nu een einde komt. Er staat u weer veel nieuws te wachten. Dat kan van alles zijn. De oplossing van een probleem, een huwelijk, een zwangerschap, een nieuw idee, of rijkdom en overvloed. Het zal ook een periode zijn waarin luxe en comfort centraal zullen staan. De tijd ook om er op uit te trekken in de natuur of om eindelijk weer eens te starten met die hobby of opleiding. Inspiratie zal zeker uw deel zijn.Â

Ook kunt u wat emotioneel worden, maar dan van geluk. U zult de charme van het leven ondervinden en veel dingen opeens begrijpen.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Vissen en is 13 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Weerstand

De kaart 'Weerstand' vraagt je kijken naar waar jij weestand biedt of waar je weerstand bij voelt. Weerstand is het gevoel dat je ervaart als er iets is dat je niet wilt. Wilt voelen of wil doen of misschien niet wilt horen. Weerstand is net zoiets als controle. Als controle het actieve component is is weerstand het passieve. Weerstand maakt ons onbeweeglijk, maar het leven is beweging.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels