VaagheidUitleg over tarotkaart `Vaagheid`


Deze kaart staat symbool voor verantwoordelijkheidsgevoel, delen van talenten en het maken van bepalende keuzes.

U heeft een grootverantwoordelijkheidsgevoel voor de taken die u op zich neemt. U bent origineel, intuïtief, diplomatisch en gul en laat anderen altijd delen in wat u heeft en weet. U bent doelgericht, praktisch aangelegd en iemand die met hard werken en denken altijd wel een oplossing weet te vinden.

Toch lijkt u niet echt altijd even gelukkig te zijn. Mede daardoor zult u een keuze gaan maken die heel bepalend zal zijn voor uw toekomst. U bouwt een nieuwe en bijna geniale levensvisie op en u zult nieuwe doelen al snel gaan bereiken. Vooral de samenwerking met anderen zal heel succesvol zijn. Een periode ook waarin veel reizen voor de deur staan. Pas wel op dat u niet te onvoorzichtig gaat worden en te roekeloos!

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Schorpioen en is 26 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels