SpinnewielUitleg over tarotkaart `Spinnewiel`


Deze kaart staat symbool voorromantiek, het familieleven, gezelligheid en mooie gebeurtenissen.

U bent romantisch en gevoelig van aard, geduldig en wat verlegen. U bent enigszins introvert en houdt van het leven. U bent zorgzaam en staat altijd klaar voor familie- en gezinsleden en vrienden. Toch was het niet altijd even gezellig en harmonieus.

Nu lijkt er echter een romantische en harmonieuze periode aan te breken. Ouders of oudere familieleden zullen een beroep op u doen. Er staat een bijeenkomst met familie en/of vrienden voor de deur.

Een fijne periode is in aantocht waarin u heel geconcentreerd met iets nieuws bezig zult zijn.Â

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Ram en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels