SpinnewielUitleg over tarotkaart `Spinnewiel`


Deze kaart staat symbool voorromantiek, het familieleven, gezelligheid en mooie gebeurtenissen.

U bent romantisch en gevoelig van aard, geduldig en wat verlegen. U bent enigszins introvert en houdt van het leven. U bent zorgzaam en staat altijd klaar voor familie- en gezinsleden en vrienden. Toch was het niet altijd even gezellig en harmonieus.

Nu lijkt er echter een romantische en harmonieuze periode aan te breken. Ouders of oudere familieleden zullen een beroep op u doen. Er staat een bijeenkomst met familie en/of vrienden voor de deur.

Een fijne periode is in aantocht waarin u heel geconcentreerd met iets nieuws bezig zult zijn.Â

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Steenbok en is 13 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels