SpinnewielUitleg over tarotkaart `Spinnewiel`


Deze kaart staat symbool voorromantiek, het familieleven, gezelligheid en mooie gebeurtenissen.

U bent romantisch en gevoelig van aard, geduldig en wat verlegen. U bent enigszins introvert en houdt van het leven. U bent zorgzaam en staat altijd klaar voor familie- en gezinsleden en vrienden. Toch was het niet altijd even gezellig en harmonieus.

Nu lijkt er echter een romantische en harmonieuze periode aan te breken. Ouders of oudere familieleden zullen een beroep op u doen. Er staat een bijeenkomst met familie en/of vrienden voor de deur.

Een fijne periode is in aantocht waarin u heel geconcentreerd met iets nieuws bezig zult zijn.Â

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels