SneeuwklokjesUitleg over tarotkaart `Sneeuwklokjes`


Deze kaart staat symbool voorvertouwen in de toekomst, hoop, een nieuw begin en groei.

U was het misschien een beetje kwijt, maar nu krijgt u weer een vast vertouwen in de toekomst. Dapper en moedig gaat u haar tegemoet. U ontwikkelt nieuwe vriendschappen en ontdekt aangename nieuwe bezigheden en hobby's. U groeit verder en uw nieuwe verwachtingen zijn groot.

Er staat zelfs iets op het punt geboren te worden. Een zeer gunstige kaart dat een totaal nieuw begin inluid en eerder getrokken slechte kaarten minder negatief maakt.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 23 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels