SneeuwklokjesUitleg over tarotkaart `Sneeuwklokjes`


Deze kaart staat symbool voorvertouwen in de toekomst, hoop, een nieuw begin en groei.

U was het misschien een beetje kwijt, maar nu krijgt u weer een vast vertouwen in de toekomst. Dapper en moedig gaat u haar tegemoet. U ontwikkelt nieuwe vriendschappen en ontdekt aangename nieuwe bezigheden en hobby's. U groeit verder en uw nieuwe verwachtingen zijn groot.

Er staat zelfs iets op het punt geboren te worden. Een zeer gunstige kaart dat een totaal nieuw begin inluid en eerder getrokken slechte kaarten minder negatief maakt.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels