SloepUitleg over tarotkaart `Sloep`


Deze kaart staat symbool voor visie, rust, vrede en volbrachte taken.

Er komt weer rust aan na een zenuwslopende en zware periode. De lange zware tocht komt ten einde. De taken die u waren opgelegd weet u uiteindelijk te volbrengen.

Dit alles heeft u mede te danken aan uw eigen visie, intuïtie en verbeeldingskracht. De komende tijd zult u daardoor nog meer op uw onbewuste kant gaan vertrouwen en zo nu en dan wat kleine zelfexperimenten gaan doen en zich gaan verdiepen in uw dromen. Langzaam maar zeker ontwikkeld u een (grotere) helderziendheid, iets dat u goed kunt gebruiken. Â

Rust maar lekker uit, want er staat u weer een nieuwe reis te wachten!

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels