SloepUitleg over tarotkaart `Sloep`


Deze kaart staat symbool voor visie, rust, vrede en volbrachte taken.

Er komt weer rust aan na een zenuwslopende en zware periode. De lange zware tocht komt ten einde. De taken die u waren opgelegd weet u uiteindelijk te volbrengen.

Dit alles heeft u mede te danken aan uw eigen visie, intuïtie en verbeeldingskracht. De komende tijd zult u daardoor nog meer op uw onbewuste kant gaan vertrouwen en zo nu en dan wat kleine zelfexperimenten gaan doen en zich gaan verdiepen in uw dromen. Langzaam maar zeker ontwikkeld u een (grotere) helderziendheid, iets dat u goed kunt gebruiken. Â

Rust maar lekker uit, want er staat u weer een nieuwe reis te wachten!

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels