SfinxUitleg over tarotkaart `Sfinx`


Deze kaart staat symbool voor een periode van mysteriën en mystieke verdiepingen. Dit is de tijd van inwijding en geheimen. Mogelijk komt u een aantal geheimen te weten en staat u een aantal problemen te wachten. U zult gebruik weten te maken van oude kennis om deze problemen op de juiste manier te lossen. Dat lukt alleen als u zich goed verdiept in het probleem.

Door hetgeen u te weten komt, zult u misschien eventjes gereserveerd, maar toch discreet reageren en een afwachtende houding aannemen. Blijf vol vertrouwen, verlies niet de hoop of de moed en wacht geduldig af op wat komen gaat als er zich problemen voordoen. Door helder te blijven denken en te vertrouwen op uzelf en uw eigen kennis, zullen de problemen snel weer verdwijnen.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van zaterdag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels