RoosUitleg over tarotkaart `Roos`


Deze kaart staat symbool voor liefde, aspiraties, wensen en verlangens.

Het is een tijd van veel liefde en harmonie waarin u uw verlangens weet uit te spreken en waarin er veel van vervuld zullen worden. Een periode waarin u een groot gevoel van schoonheid zult ervaren en vrij zult zijn in het maken van keuzes. U zult eindelijk op hoog niveau ervaren hoe mooi de liefde kan zijn en heeft daardoor zelf ook heel wat liefde te geven. Uw verlangens lijken dus eindelijk beantwoord te woorden.

U krijgt door dit alles weer zin in de dingen en er staat u een tijd te wachten waarin u veel nieuwe en mooie dingen staan te wachten. Let wel op dat al het mooie soms ook zo zijn keerzijde kan hebben, want hoe mooie de roos ook kan zijn, een roos zonder doornen bestaat niet!

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels