OgenUitleg over tarotkaart `Ogen`


Deze kaart staat symbool voor moraal, plicht en geweten, het geloof en geestelijke opvoeding. U bent normaal zeer rechtvaardig en wijs, een ware geestelijke opvoeder en leider. U bent trouw en zeer moedig, moediger dan u vaak zelf denkt. U bent vrij evenwichtig en vergevensgezind. Kortom, u bent een respectabele en krachtige figuur, spiritueel en helderziend of heldervoelend en zeer gelovig. U bezit een groot plichtsgevoel en bent zeer gewetensvol.

Toch lijkt het nu even hier en daar allemaal tegen te zitten en krijgt u wat last van uw geweten. Ondanks dat, vervult u uw plicht. Echter heeft u er niet altijd meer een fijn gevoel bij. U ziet de feitenmoedig onder ogen. Daardoor is ook de komende periode vrij stabiel en uitermate geschikt voor studie en spiritualiteit.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels