MaskersUitleg over tarotkaart `Maskers`


Deze kaart staat symbool voor begoocheling, vleierij, roddels en leugens.

U toont zich niet zoals u werkelijk bent. Misschien komt dat omdat u onzeker bent en bang dat anderen u niet goed genoeg vinden. Door een tekort aan liefde en aandacht en een gebrek aan zelfvertrouwen, bent u erg gevoelig voor vleierij en zult u vaak worden bedrogen. Ook nu weer dient u op te passen voor leugens van anderen, voor huichelarij, roddels en mensen die u schade toe willen brengen.

Het ergste is nog wel dat u verraden wordt door iemand waarvan u het helemaal niet verwacht. Misschien is het daarom nu wel tijd om u niet langer anders voor te doen maar eindelijk eens uzelf gaat worden en opkomt voor uw eigen recht en voor de dingen waarin u geloofd. Doet u dat niet, dan zullen ook anderen hun masker niet laten vallen en u keer op keer bedriegen.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels