Maat



Uitleg over tarotkaart `Maat`


Deze kaart staat symbool voor evenwicht, waarheid en bescherming.

U bent een zeer stabiele en gedisciplineerde persoonlijkheid. U heeft een groot organisatie talent en een goed coördinatie vermogen. U bent integer, evenwichtig, gehoorzaam en praktisch en doet alles volgens een bepaalde methode.

Daar zit nu ook soms net het probleem. De komende periode gaat er heel wat gebeuren en komt er een bepaalde waarheid aan het licht. U krijgt te maken met eer en gerechtigheid en mogelijk zelfs met de wet in de meest positieve zin van het woord. Een periode waarin u wel alles in orde moet hebben, dus er wacht u nogal wat administratief werk. Een goede periode, waarin u ook nog eens beschermd lijkt te worden tegen uw vijanden en concurenten. U komt hoe dan ook als een winnaar uit de bus, maar volg wel alle aanwijzingen op die u krijgt.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


Tarot



Jouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels