JanusUitleg over tarotkaart `Janus`


Deze kaart staat symbool voorwilskracht, vooruitkomen, oorzaak en gevolg, welvaart en geluk.

Het lijkt er op dat u nu beloond gaat worden voor geleverde prestaties. Prestaties die u gedaan heeft om vooruit te kunnen komen in het leven, waarbij u steeds doelgericht te werk ging en de situatie steeds grondig doorzag en waarbij u soms over het resultaat filosofeerde. Daarom staan u nu welvaart en geluk te wachten. Maar pas op dat u nu niet achteloos gaat worden en blijf steeds met anderen overleggen en zorg dat uw werk steeds op tijd af is, anders kunt u in de problemen komen. Dat zal u ongetwijfeld goed lukken want u weet maar al te goed welke waarde tijd heeft. Neem echter niet meer hooi op uw vork dan u aan kunt en wordt niet overmoedig.

Onthoudt dat iedere oorzaak een gevolg kent.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels