EnergieUitleg over tarotkaart `Energie`


Deze kaart staat symbool voor zelfkennis, wijsheid, evenwicht, energie en genezing.Â

U bent een liefdevol persoon met heel wat zelfkennis en wijsheid. U bent waarheidlievend, energiek, evenwichtig en ook uw lichaam en geest is meestal goed in evenwicht.

Toch lijkt u hier even niet genoeg aan te hebben, want ook u heeft wat meer inzicht nodig omdat u voor een keuze komt te staan met betrekking tot de liefde en nu even zelf het antwoord niet weet. Toch zult u zich niet al te veel zorgen moeten maken want u gaat een heilzame tijd tegemoet waarin er van alles zal herstellen, een tijd van genezing en vernieuwing.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Pijn

Wat heeft een boodschap over Pijn jou te bieden ? Lijd jij pijn ? Fysiek ? Psychisch ? Jij hebt de eerste stap gezet door deze kaart te nemen. Misschien mag de kaart je dan vragen je pijn met zachtheid en erkenning te benaderen. Misschien kun je beginnen met jezelf te vergeven, veel pijn wordt veroorzaakt of versterkt door innerlijke verharding of het straffen van jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels