EnergieUitleg over tarotkaart `Energie`


Deze kaart staat symbool voor zelfkennis, wijsheid, evenwicht, energie en genezing.Â

U bent een liefdevol persoon met heel wat zelfkennis en wijsheid. U bent waarheidlievend, energiek, evenwichtig en ook uw lichaam en geest is meestal goed in evenwicht.

Toch lijkt u hier even niet genoeg aan te hebben, want ook u heeft wat meer inzicht nodig omdat u voor een keuze komt te staan met betrekking tot de liefde en nu even zelf het antwoord niet weet. Toch zult u zich niet al te veel zorgen moeten maken want u gaat een heilzame tijd tegemoet waarin er van alles zal herstellen, een tijd van genezing en vernieuwing.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels