EilandUitleg over tarotkaart `Eiland`


Deze kaart staat symbool voor tevredenheid, ontspanning en vakantie.

U bent iemand die altijd wel ergens een oplossing voor weet te vinden, ontspannen en rustig van aard. Toch bent u nu echt aan vakantie en rust toe en ook daar weet u wel weer een goede oplossing voor te vinden. Wel komt er even nog een probleem aan, maar ook daar weet u wel een uitweg in te vinden. Dat komt mede doordat dit een zeer gunstige periode is voor het oplossen van problemen.

Een reis kondigt zich aan, en daar was u hard aan toe.Â

Een periode van rust die u hard kunt gebruiken en waarin u even de stress van alle dag achter u kunt laten.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 19 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels