EilandUitleg over tarotkaart `Eiland`


Deze kaart staat symbool voor tevredenheid, ontspanning en vakantie.

U bent iemand die altijd wel ergens een oplossing voor weet te vinden, ontspannen en rustig van aard. Toch bent u nu echt aan vakantie en rust toe en ook daar weet u wel weer een goede oplossing voor te vinden. Wel komt er even nog een probleem aan, maar ook daar weet u wel een uitweg in te vinden. Dat komt mede doordat dit een zeer gunstige periode is voor het oplossen van problemen.

Een reis kondigt zich aan, en daar was u hard aan toe.Â

Een periode van rust die u hard kunt gebruiken en waarin u even de stress van alle dag achter u kunt laten.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van zaterdag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels