Een plotselinge gebeurtenis die direct aandacht nodig heeft. Snel ingrijpen is essentieel. Denk zorgvuldig na over je handelingen.

Iemand die gepassioneerd is over wat hij of zij doet. iemand die de touwtjes in handen neemt, die snel kan handelen, met vertrouwen en met zekerheid, ten behoeve van dierbare mensen of na aan het hart liggende zaken. Onbevreesd. Loyaal. Charismatisch.Zelfverzekerd.Avontuurlijk. Zonder uitstel. Misschien wat ongeduldig, of vasthoudend aan zijn of haar eigen manier.

Een belangrijke situatie vereist je onmiddellijke en volledige aandacht. Tijd is van essentieel belang, maar het is wel belangrijk dat je niet al te snel een beslissing neemt. Enthousisme en zelfverzekerdheid zijn prachtig, zolang ze maar samengaan met wijsheid en voorzichtigheid.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Hylkje HYLKJE

Paragnoste. Bekend van TV. Voor zuivere antwoorden op al jouw vragen. Ervaren kaartlegger. Werkt snel en direct.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1363 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Esther Smallegoor ESTHER SMALLEGOOR

Ik help je helderheid en inzicht te krijgen in jezelf, liefde, familie, relaties, werk en bedrijf met behulp van Tarot en Coaching.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1985 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Bas BAS

Heldervoelend - Helderwetend - Bewustwording - Transformatieproces - Tweelingzielen - Liefde - Werk - Law of attraction - Aartsengelenkaarten!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1891 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'RIDDER VAN VUUR' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !