KrachtUitleg over tarotkaart `Kracht`


Je trekt deze kaart omdat je je bewust moet zijn dat je sterker bent dan je denkt. Je kunt de situatie waarin je je bevindt absoluut aan. Maar, in plaats van er met zevenmijlslaarzen doorheen te stampen, ben je beter af met een benadering van compassie, vriendelijkheid en zachtheid. De kracht die deze situatie vereist komt van de zachtheid van een spiritueel hart. Je kracht en effectiviteit groeien naarmate je in jezelf gelooft, en ook door je vermogen te leren van de ervaringen in je leven. Zie uitdagingen als kansen om te leren, en maak gebruik van je kennis en je gouden handen.

De betekenis van deze `Tarot van de engelen dagkaart` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 20 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels