Een tijd van positieve verandering. Een situaties die ineens vooruit gaat. Geluk is aan jouw zijde!

Geluk. Een gelukkige omstandigheid. Evenwichtig karma. Een wonder. Een omkering ten goede. Bestemming. Aartsengel Michaël is de uitgelezen beschermengel die met je meegaat door veranderingen heen, die je moed geeft, kracht en zelfvertrouwen. Roep Michaël aan op elk moment dat je behoefte hebt aan bepaalde leiding over je volgende stap, met name als die stap te maken heeft met de zin van je leven of met je spirituele weg.

De engelen sturen je deze kaart omdat er positieve veranderingen gaande zijn in je leven. Verwacht vruchtbare nieuwe kansen die zich aan je voor zullen doen, en geniet daarvan. Dit is een uitgelezen tijd om grotere en kleinere veranderingen door te voeren. Maak een sprong, in de wetenschap dat alles goed zal uitwerken voor je. Oude blokkades worden weggenomen, en alles gaat nu snel voorwaarts. Als er de laatste tijd misschien dingen waren die je geloof geschokt hebben, dan zul je nu zien hoe deze dingen eigenlijk positief waren voor je. Snellere vooruitgang is nu veel waarschijnlijker.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jet JET

Krachtig medium, healer, overledenen, helderwetend/-ziend, vanuit hoge energie een zuivere reading, intuïtieve coaching!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1418 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Tracy TRACY

Lief mens, je kan elke vraag stellen wat in je opkomt. Samen komen we tot inzichten om jouw pad te verlichten.Paragnost/Coach/Hypnose Therapeut.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1724 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Angela ANGELA

kaartlegster, zeer ervaren medium, helderhorend,-wetend en ziend, healing, relatiespecialist,soulmates ,tijdsbepaling, snel en to the point.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1336 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'HET WIEL' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !