EenheidUitleg over tarotkaart `Eenheid`


Op dit moment is het werken met groepen een verrijking voor je. Je hebt deze kaart getrokken omdat het tijd is, dat je je vriendenkring gaat uitbreiden, of dat je je bij een groep aansluit. Misschien wil je bijvoorbeeld je laten inschrijven voor een cursus, of wil je je aansluiten bij een spirituele organisatie. Dit is ook een uitstekend moment om vriendschap te sluiten met nieuwe mensen, die integer zijn, duidelijke morele normen hebben, en die je kunnen ondersteunen. Ook is dit een moment om regels, grenzen en beperkte of beperkende uitgangspunten die een rol spelen in je huidige situatie (door jou of door anderen), onder de loep te nemen en te herzien, en te zorgen dat die eerlijk zijn voor alle betrokkenen. Hierdoor kunnen eerdere blokkades waardoor je je doel niet kon manifesteren, worden weggenomen.

De betekenis van deze `Tarot van de engelen dagkaart` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 20 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels