Belangrijke psychische inzichten. Gebeurtenissen achter de schermen. Laat angsten los die je tegenhouden.

Schenk aandacht aan je dromen. Ongeziene gebeurtenissen hebben hun effect op je. Illusies. Aartsengel Haniël wordt al heel lang geassocieerd met de volle maan, met intuïtie en helderziendheid. Roep Haniël aan om je te helpen je spirituele gaven en de goddelijke leiding te ontwikkelen, te vertrouwen en te volgen.

Iedereen maakt ogenblikken mee in het leven, waarop je bang en onzeker bent. Soms is deze angst gebaseerd op externe factoren, die je echt kunt zien. En soms komt die angst of onzekerheid uit onredelijke en onrealistische bezorgdheid. In beide gevallen is het belangrijk om bij jezelf naar binnen te gaan, en naar je intuïtie te luisteren over wat je nu moet doen. Vraag je innerlijke zelf wat de oorzaak is van je angst of je onzekerheid, en vertrouw het antwoord.

De engelen sturen je deze kaart omdat dit een moment is van sterke intuïtie en geestelijk vermogen. Je grootste inzichten zullen echter over jezelf gaan. Verwelkom deze periode van zelfbewustzijn, en gebruik die om blokkades uit het verleden, die je belemmerd hebben, uit de weg te ruimen. Word wakker voor de waarheid omtrent jezelf, die je voorheen verborgen hield, en zie het stralende licht dat je bent.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Tracy TRACY

Lief mens, je kan elke vraag stellen wat in je opkomt. Samen komen we tot inzichten om jouw pad te verlichten.Paragnost/Coach/Hypnose Therapeut.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1724 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Hylkje HYLKJE

Paragnoste. Bekend van TV. Voor zuivere antwoorden op al jouw vragen. Ervaren kaartlegger. Werkt snel en direct.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1363 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Esther Smallegoor ESTHER SMALLEGOOR

Ik help je helderheid en inzicht te krijgen in jezelf, liefde, familie, relaties, werk en bedrijf met behulp van Tarot en Coaching.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1985 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'DE MAAN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !