De MaanUitleg over tarotkaart `De Maan`


Iedereen maakt ogenblikken mee in het leven, waarop je bang en onzeker bent. Soms is deze angst gebaseerd op externe factoren, die je echt kunt zien. En soms komt die angst of onzekerheid uit onredelijke en onrealistische bezorgdheid. In beide gevallen is het belangrijk om bij jezelf naar binnen te gaan, en naar je intuïtie te luisteren over wat je nu moet doen. Vraag je innerlijke zelf wat de oorzaak is van je angst of je onzekerheid, en vertrouw het antwoord. De engelen sturen je deze kaart omdat dit een moment is van sterke intuïtie en geestelijk vermogen. Je grootste inzichten zullen echter over jezelf gaan. Verwelkom deze periode van zelfbewustzijn, en gebruik die om blokkades uit het verleden, die je belemmerd hebben, uit de weg te ruimen. Word wakker voor de waarheid omtrent jezelf, die je voorheen verborgen hield, en zie het stralende licht dat je bent.

De betekenis van deze `Tarot van de engelen dagkaart` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels