De KeizerinUitleg over tarotkaart `De Keizerin`


Je creativiteit en je harde werken worden rijkelijk beloond, dat zegt deze kaart. Je hebt nu gouden handen, dus alles wat je aanraakt, en waar je je liefdevolle aandacht aan schenkt, zal floreren. Huwelijk, kinderen, en dingen die met moederschap en creativiteit te maken hebben worden nu positief beïnvloed. Of je nu een kind gaat baren, of dat je het leven koestert van planten of van huisdieren, of dat je een zakenproject helpt groeien, je creatieve inspanningen hebben succes. Geniet van de mooie dingen van het leven, en weet dat je het verdient, dat er heel goed voor je wordt gezorgd. Besteed ook heel goede zorg aan je lichaam, met massage, yoga, of wat dan ook, dat maakt dat je je gezond voelt, levend en verwend.

De betekenis van deze `Tarot van de engelen dagkaart` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 20 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels