De GeliefdenUitleg over tarotkaart `De Geliefden`


Deze kaart geeft aan dat een belangrijke relatie je bezighoudt. Dit kan een relatie zijn van romantische aard, of misschien is het een intieme maar platonische vriendschap. Communicatie is hier de sleutel, en het is belangrijk om het vertrouwen te laten groeien binnen deze relatie. Je kunt veilig je gevoelens delen en uitwisselen met iemand die je na staat. Ook is dit een moment om een belangrijke beslissing te nemen over je leven. De besluiten die je nu neemt zullen van grote invloed zijn op je toekomst, weeg dus alle opties heel zorgvuldig. zorg dat de keuzes die je maakt weloverwogen zijn, en dat je zeker weet dat je die ook waar kunt maken.

De betekenis van deze `Tarot van de engelen dagkaart` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels