Zegevierend succesUitleg over tarotkaart `Zegevierend succes`


De eerste mentale kaart geeft aan dat er misschien een nieuw begin en spannende uitdagingen aan zitten te komen. Door uw kracht, wilskracht, vastberadenheid en focus te gebruiken hebt u het vermogen om zegevierend te heersen over veel gebieden in uw leven. In traditionele tarot vertegenwoordigt deze kaart de aas van zwaarden; en omdat een zwaard aan twee kanten snijdt, kan het alle barrières die u tegenhouden afbreken, als dat constructief en nauwkeurig wordt gedaan. Denk eraan dat het lemmet ook een andere kant heeft. Als u te gehaast te werk gaat of het op een destructieve manier gebruikt, zou dat schadelijk kunnen zijn voor uzelf en anderen - sta altijd even stil en denk na voordat u iets doet. Deze kaart is een herinnering om negatieve gedachten in uw geest te overwinnen en uw mentale kracht en helderheid gecontroleerd te gebruiken om nieuwe denkwijzen in te leiden.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Vissen en is 29 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels