Een nieuw begin

De eerste mentale kaart geeft aan dat er misschien een nieuw begin en spannende uitdagingen aan zitten te komen. Door uw kracht, wilskracht, vastberadenheid en focus te gebruiken hebt u het vermogen om zegevierend te heersen over veel gebieden in uw leven. In traditionele tarot vertegenwoordigt deze kaart de aas van zwaarden; en omdat een zwaard aan twee kanten snijdt, kan het alle barrières die u tegenhouden afbreken, als dat constructief en nauwkeurig wordt gedaan. Denk eraan dat het lemmet ook een andere kant heeft. Als u te gehaast te werk gaat of het op een destructieve manier gebruikt, zou dat schadelijk kunnen zijn voor uzelf en anderen - sta altijd even stil en denk na voordat u iets doet. Deze kaart is een herinnering om negatieve gedachten in uw geest te overwinnen en uw mentale kracht en helderheid gecontroleerd te gebruiken om nieuwe denkwijzen in te leiden.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Mandalacoaching MANDALACOACHING

I work with professionals who want to be connected with themselves and be able to live out of their heart and the source of love and light.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1402 (€ 1.20 p/m via credits)

Spiritueel consulent Ava AVA

Rond 11u ochtend aanwezig op 7 juni --- Ervaren en eloquent medium vanuit helderhoren, voelen en weten.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1341 (€ 1.60 p/m via credits)

Spiritueel consulent Janny JANNY

Spirituele Coach, bekend van tv. Ik ben heldervoelend en met mijn Zodiakkaarten kan ik op een specifieke vraag antwoord geven!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1300 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'ZEGEVIEREND SUCCES' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !