Vervulling van wensenUitleg over tarotkaart `Vervulling van wensen`


Deze kaart - een van de, zo niet de meest positieve van de Kleine Arcana - vertegenwoordigt emotionele bevrediging, voldoening en plezier. Uw wensen komen uit! Bent u er klaar voor? Geluk, succes, goede gezondheid, voltooiing en vervulling van uw dromen en doelen liggen binnen handbereik. Deze kaart dient als herinnering om vast te houden aan de positieve gevoelens van accepteren en ontvangen van datgene waar u om hebt gevraagd of naar hebt gestreefd. Weet dat deze u in de toekomst zullen helpen als u inspiratie en positieve energie nodig hebt. Dit is het juiste moment om herinneringen uit het verleden die u gegijzeld hielden te genezen. Vergeef anderen en uzelf zodat uw wensen, verlangens en doelen een duidelijk, ongehinderd pad hebben naar uw hart, ziel en leven.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Schorpioen en is 26 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels