Een nieuw begin

Deze kaart - een van de, zo niet de meest positieve van de Kleine Arcana - vertegenwoordigt emotionele bevrediging, voldoening en plezier. Uw wensen komen uit! Bent u er klaar voor? Geluk, succes, goede gezondheid, voltooiing en vervulling van uw dromen en doelen liggen binnen handbereik. Deze kaart dient als herinnering om vast te houden aan de positieve gevoelens van accepteren en ontvangen van datgene waar u om hebt gevraagd of naar hebt gestreefd. Weet dat deze u in de toekomst zullen helpen als u inspiratie en positieve energie nodig hebt. Dit is het juiste moment om herinneringen uit het verleden die u gegijzeld hielden te genezen. Vergeef anderen en uzelf zodat uw wensen, verlangens en doelen een duidelijk, ongehinderd pad hebben naar uw hart, ziel en leven.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Bernarda Spee-Villar BERNARDA SPEE-VILLAR

k.lezen,healing,numerologie,liefde en relatie,zakelijk,luisteren oor,antwoorden inzichten,toekomst wie jou echte liefde,

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1746 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Marja MARJA

Ervaren automatisch tekenend medium, lichtwerker, healer en Paranormaal therapeut.Gespecialiseerd in emotiemanagement

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1663 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Edith EDITH

Ervaren medium, heldervoelend, wetend en horend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde,relaties en financiën.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1584 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'VERVULLING VAN WENSEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !