VerleidingUitleg over tarotkaart `Verleiding`


Via deze kaart worden verslavingen en zelfbeperkend gedrag aangesproken. Dit is een tijd waarin u of iemand anders in uw leven misschien te veel nadruk legt op de materiële fysieke wereld en de geneugten daarvan. Hoewel we als we worden geboren allemaal verbonden zijn met de goddelijke bron, hebben we de neiging om ons terug te trekken van wat eens natuurlijk was. Als we ontkoppeld raken van de geest, de bron die ons eens voedde, wordt dat vaak vervangen door iets anders. Met andere woorden: er wordt dan een relatie aangegaan met eten, alcohol, nicotine, afhankelijkheid van iemand of zelfs werk - vandaar de term workaholic. Velen van ons zijn hun hele leven bezig met het vullen van het gat dat ontstond toen de band met het goddelijke werd verbroken. De verleidingskaart roept u op om eens goed te kijken naar uw leven en uzelf te vragen: Op welk gebied in mijn leven heb ik last van verslavend gedrag? Zijn er negatieve gedachten of is er negatief gedrag waardoor de levenskracht uit mijn ziel sijpelt? Geven de mensen en relaties in mijn leven me energie of ontnemen ze me die? Leer uw angsten en al uw twijfels te omarmen zodat iedere situatie in uw leven een leerervaring wordt. De kennis opdoen die de fysieke wereld u leert, zal helpen om een hoger spiritueel bewustzijn te creëren.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Vissen en is 29 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels