Een nieuw begin

Via deze kaart worden verslavingen en zelfbeperkend gedrag aangesproken. Dit is een tijd waarin u of iemand anders in uw leven misschien te veel nadruk legt op de materiële fysieke wereld en de geneugten daarvan. Hoewel we als we worden geboren allemaal verbonden zijn met de goddelijke bron, hebben we de neiging om ons terug te trekken van wat eens natuurlijk was. Als we ontkoppeld raken van de geest, de bron die ons eens voedde, wordt dat vaak vervangen door iets anders. Met andere woorden: er wordt dan een relatie aangegaan met eten, alcohol, nicotine, afhankelijkheid van iemand of zelfs werk - vandaar de term workaholic. Velen van ons zijn hun hele leven bezig met het vullen van het gat dat ontstond toen de band met het goddelijke werd verbroken. De verleidingskaart roept u op om eens goed te kijken naar uw leven en uzelf te vragen: Op welk gebied in mijn leven heb ik last van verslavend gedrag? Zijn er negatieve gedachten of is er negatief gedrag waardoor de levenskracht uit mijn ziel sijpelt? Geven de mensen en relaties in mijn leven me energie of ontnemen ze me die? Leer uw angsten en al uw twijfels te omarmen zodat iedere situatie in uw leven een leerervaring wordt. De kennis opdoen die de fysieke wereld u leert, zal helpen om een hoger spiritueel bewustzijn te creëren.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Psychic Medium - SoulReader - Luisterend Oor: Gespecialiseerd in relatiebegeleiding. Vaardig in het lezen van mensen en situaties.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Albert ALBERT

Helderziend magnetiseur, kristalmeester en coach. Bent u benieuwd naar wat 2020 voor u in petto heeft?

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1441 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'VERLEIDING' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !