Verdriet en verliesUitleg over tarotkaart `Verdriet en verlies`


De betekenis van deze kaart draait om teleurstelling, verdriet en scheiding, wat ontreddering en leed kan veroorzaken. U hebt alle kracht die u hebt op dit moment nodig om de pijn te doorstaan en uw hart te genezen. De liefde die aan iemand anders werd gegeven, moet nu op uzelf gericht zijn. Hoewel u deze kaart misschien ziet als negatief, kan hij werken als geweldige katalysator en u stimuleren om verder te gaan. De pijnlijke ervaringen van het leven zijn net zo waardevol als de prettige. Misschien begrijpt u dit gevoel niet in deze moeilijke periode, maar het leven duwt u altijd vooruit, zelfs als u misschien niet altijd de eindbestemming kent. Leer tijdens het doorstaan van deze periode om niet stil te blijven staan bij het verleden, maar gebruik uw sterke mentale controle om om te gaan met uw emoties. Heb vertrouwen in de wetenschap dat u hier door zult komen.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels