Verdriet en verliesUitleg over tarotkaart `Verdriet en verlies`


De betekenis van deze kaart draait om teleurstelling, verdriet en scheiding, wat ontreddering en leed kan veroorzaken. U hebt alle kracht die u hebt op dit moment nodig om de pijn te doorstaan en uw hart te genezen. De liefde die aan iemand anders werd gegeven, moet nu op uzelf gericht zijn. Hoewel u deze kaart misschien ziet als negatief, kan hij werken als geweldige katalysator en u stimuleren om verder te gaan. De pijnlijke ervaringen van het leven zijn net zo waardevol als de prettige. Misschien begrijpt u dit gevoel niet in deze moeilijke periode, maar het leven duwt u altijd vooruit, zelfs als u misschien niet altijd de eindbestemming kent. Leer tijdens het doorstaan van deze periode om niet stil te blijven staan bij het verleden, maar gebruik uw sterke mentale controle om om te gaan met uw emoties. Heb vertrouwen in de wetenschap dat u hier door zult komen.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels