Een nieuw begin

De betekenis van deze kaart draait om teleurstelling, verdriet en scheiding, wat ontreddering en leed kan veroorzaken. U hebt alle kracht die u hebt op dit moment nodig om de pijn te doorstaan en uw hart te genezen. De liefde die aan iemand anders werd gegeven, moet nu op uzelf gericht zijn. Hoewel u deze kaart misschien ziet als negatief, kan hij werken als geweldige katalysator en u stimuleren om verder te gaan. De pijnlijke ervaringen van het leven zijn net zo waardevol als de prettige. Misschien begrijpt u dit gevoel niet in deze moeilijke periode, maar het leven duwt u altijd vooruit, zelfs als u misschien niet altijd de eindbestemming kent. Leer tijdens het doorstaan van deze periode om niet stil te blijven staan bij het verleden, maar gebruik uw sterke mentale controle om om te gaan met uw emoties. Heb vertrouwen in de wetenschap dat u hier door zult komen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Janny JANNY

Spirituele Coach, bekend van tv. Ik ben heldervoelend en met mijn Zodiakkaarten kan ik op een specifieke vraag antwoord geven!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1300 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Wendy-Anna WENDY-ANNA

* Tweelingzielen & ZielsVerbindingen * - Hartekracht - Liefde - Daten/Relatie - NieuweTijdsKind - Werk/Geld - HSP - Transformatie - Inspirator

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1571 (€ 1.50 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'VERDRIET EN VERLIES' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !