Verder gaanUitleg over tarotkaart `Verder gaan`


U staat op het punt om te beginnen aan een broodnodige reis en het verleden achter u te laten. Deze kaart laat u weten dat er licht is aan het eind van de tunnel en hij geeft aan dat het moment is aangebroken om een moeilijke cyclus in uw leven te beëindigen. In traditionele tarot betekent deze kaart ook reizen en vooruitgaan - over water oversteken of zelfs naar het buitenland verhuizen. Er is kalmer water in het vooruitzicht en met alle lessen die u hebt geleerd door ervaringen in het verleden, gaat u deze periode tegemoet als iemand die gegroeid is; en u bent veel sterker geworden. Het genezingsproces is bezig; en nu kunt u uw doelen, wensen en ambities bepalen voor een meer succesvolle toekomst. Omdat uw geest zich minder zorgen maakt, zorgen synchrone gebeurtenissen voor de juiste omstandigheden en introduceren ze mensen in uw leven voor uw hoogste welzijn.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Vissen en is 13 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Weerstand

De kaart 'Weerstand' vraagt je kijken naar waar jij weestand biedt of waar je weerstand bij voelt. Weerstand is het gevoel dat je ervaart als er iets is dat je niet wilt. Wilt voelen of wil doen of misschien niet wilt horen. Weerstand is net zoiets als controle. Als controle het actieve component is is weerstand het passieve. Weerstand maakt ons onbeweeglijk, maar het leven is beweging.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels