Een nieuw begin

U staat op het punt om te beginnen aan een broodnodige reis en het verleden achter u te laten. Deze kaart laat u weten dat er licht is aan het eind van de tunnel en hij geeft aan dat het moment is aangebroken om een moeilijke cyclus in uw leven te beëindigen. In traditionele tarot betekent deze kaart ook reizen en vooruitgaan - over water oversteken of zelfs naar het buitenland verhuizen. Er is kalmer water in het vooruitzicht en met alle lessen die u hebt geleerd door ervaringen in het verleden, gaat u deze periode tegemoet als iemand die gegroeid is; en u bent veel sterker geworden. Het genezingsproces is bezig; en nu kunt u uw doelen, wensen en ambities bepalen voor een meer succesvolle toekomst. Omdat uw geest zich minder zorgen maakt, zorgen synchrone gebeurtenissen voor de juiste omstandigheden en introduceren ze mensen in uw leven voor uw hoogste welzijn.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Bernarda Spee-Villar BERNARDA SPEE-VILLAR

k.lezen,healing,numerologie,liefde en relatie,zakelijk,luisteren oor,antwoorden inzichten,toekomst wie jou echte liefde,

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1746 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Marja MARJA

Ervaren automatisch tekenend medium, lichtwerker, healer en Paranormaal therapeut.Gespecialiseerd in emotiemanagement

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1663 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Edith EDITH

Ervaren medium, heldervoelend, wetend en horend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde,relaties en financiën.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1584 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'VERDER GAAN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !